You Need An Evocato. - Kills All Known Evocato - Dead.

Kul att lära sig något nytt

Ja man vill ju gärna fortsätta att lära sig nya saker hela tiden och det finns så mycket som man kan lära sig och jag önskar att man kunde läsa hela tiden så att man hela tiden kunna lära sig mer saker. Sne så är det ju bra om man kommer ihåg det som man läser vilket brukar vara det som är lite svårare. Ja det är ju inte så mycket som man alltid kommer ihåg när man läser så är det i alla falla för mig. Eller jag kommer ihåg det ett tag men sen så glömmer jag det lätt vilket inte är så bra. 
Ja det finns så mycket som man kan göra och läsa sig till och det är ju underbart att det är på det viset, man vill ju att man ska fortsätta att lära sig saker.

Biblioteket är ju bra underbart det 

Ja det är verkligen bra när man har ett bibliotek nära sig så att man kan låna en massa böcker när man känner att man vill läsa något speciellt eller om man pluggar något och behöver låna lite managementböcker till exempel då är det ju toppen att kunna ta sig till biblioteket och låna lite böcker där som man kan läsa och sen så kan man lämna tillbaka dom när man är klar. Ja det är väldigt bra och praktiskt och något som man gärna gör mer än gärna när man måste göra det.
Sen så är det ju bra att läsa saker som man verkligen mår bra av att läsa och som man tycker om och göra att man blir glad. Det är verkligen viktigt och det finns många bra böcker att läsa för att man ska må bra och känna sig genuin glad och tillfreds med sig själv. Ja hur som helst är det viktigt att läsa.